Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Vul hieronder jouw vraag in om te zien of de vraag al eerder is gesteld, en eventueel beantwoord.

Zit jouw vraag er niet tussen? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan.

Top 5 veelgestelde vragen

Het annuleren van een boeking is alleen mogelijk wanneer de uiterste annuleringsdatum toereikend is tegenover de huidige datum. Je kunt de annuleringsdatum vinden op uw voucher en/of bij Mijn boeking op onze website.
Je plaatst een boeking door een hotel te zoeken dat past bij jouw zoekcriteria. Je doet dit door jouw wensen in te vullen op onze homepage in het zoekvak, vervolgens zullen de meest scherpe en actuele prijzen voor jou worden getoond.
Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Je kunt ons contacteren via de gegevens bovenaan deze pagina, of door een bericht te sturen via ons contactformulier onderaan op deze pagina. (Klik hiervoor links op 'Contactformulier' of 'Bedrijfsgegevens')
De prijs dat je ziet in het zoekoverzicht is de prijs per kamer per nacht. Onder deze prijs zie je het totaalbedrag wat je kwijt bent voor de gehele opgegeven periode.
Geregeld stellen wij kortingscodes beschikbaar voor Overnachten.com. Het verzilveren van een kortingscode is zeer eenvoudig. Dit kun je doen tijdens het reserveringsproces bij stap 1, rechts onderin (onder het totaalbedrag) zie je een link 'Kortingscode verzilveren', zodra je hier op klikt zal je de mogelijkheid krijgen om de kortingscode te verzilveren, de korting zal vervolgens automatisch worden verrekend met jouw eindtotaal.
Géén servicekosten
In drie stappen geboekt
Altijd veilig boeken