Overnachten Sevilla
Kamer 1:

Overnachten Sevilla

Spanje ontmoet Noord-Afrika in Sevilla. Oude Moorse paleizen staan gebroederlijk in wijken met smalle straatjes en mooie pleintjes. Voeg hier flamenco, tapas en de Spaanse zon aan toe en je hebt de ideale stedentrip. Een stedentrip is bovendien geweldig is het voorjaar of in de herfst, de temperaturen zijn er dan heerlijk. De gouden tip: steek de rivier over en bezoek de wijk Triana. Dit is een gezellige volkswijk waar ook de beroemde tegeltjes 'azulejos' gemaakt worden. Langs de Calle Betis vind je gezellige terrasjes en ook de kleurrijke Iglesia de Santa Ana zijn een bezichtiging waard. Heb je al een hotel in Sevilla geboekt dan heb je dus alle ingrediënten voor een waanzinnige tijd.

Er zijn helaas geen hotels gevonden voor de gespecificeerde opties en/of voor de gewenste periode. Maak een nieuwe keuze door gebruik te maken van het linker menu.
Bij het lezen van de naam Metropol Parasol moet je waarschijnlijk een beetje grinniken en dat zul je ook doen als je het enorme bouwwerk op de Plaza de Encarnación ziet. Maar het gebouw, dat door de locals lieflijk 'de paddenstoelen' wordt genoemd, is zeker een bezoekje waard. Je vindt er het aquarium van Sevilla, een schat aan Romeinse vondsten en overblijfselen uit de Alnohade tijd. Er is een grote groente- en fruitmarkt en je kunt er concerten bijwonen. Bovenop het bouwwerk heb je bovendien een wandelpad, waar je een geweldig uitzicht over Sevilla hebt. Vlakbij heb je trouwens een ruime keus om de innerlijke mens te versterken, probeer de traditionele tapas niet en de overbekende Sangria. Mooier wordt Spanje niet. Als je ook nog zo slim bent om tijdig een hotel in Sevilla te boeken dan heb je echt alles binnen handbereik.
Blijf op de hoogte!
Meld je vandaag nog aan en ontvang de beste deals!
Géén servicekosten
In drie stappen geboekt
Altijd veilig boeken